Tussenschoolse-opvang

Overblijven bij Kinderstralen, Lunchen op school

Met ingang van 21 augustus 2017 verzorgen we de tussenschoolse opvang op uw school, waardoor de leerkrachten de gelegenheid hebben om zelf pauze te nemen.

Wat is Kinderstralen, Lunchen op school? Wij zijn een landelijke organisatie voor tussenschoolse opvang (tso). Ons concept is ontwikkeld vanuit het kind. Wat heeft uw kind nodig om prettig te kunnen lunchen en energie op te doen om na de pauze weer fris te kunnen beginnen.

Wij werken met een regiomanager die de pedagogische kwaliteit bewaakt en leiding geeft aan de coördinator. De coördinator zorgt voor de organisatie van de overblijf en de dagelijkse aansturing van het team van Overblijfmedewerkers, die een vrijwilligersvergoeding ontvangen.

Wat mag u van ons verwachten?

• Dat wij aansluiten bij de regels van De Werkschuit.
  • De inzet van Patricia Muis, coördinator, als uw vaste aanspreekpunt; zij is dagelijks aanwezig tussen 11:45 – 13:15 uur en telefonisch bereikbaar op 06 – 39 11 85 45 06.
  • Inzet van een team van Overblijfmedewerkers die wij screenen (o.a. VOG) en jaarlijks pedagogisch scholen vanuit onze Overblijf Academie.
  • Bij voldoende bezetting de mogelijkheid voor uw kind te kiezen tussen binnen of buiten spelen (na de herfstvakantie).
  • Een gezond voedingsbeleid, in lijn met de huidige regels van de school. Wij vragen u daarom geen snoep, koek of frisdranken mee te geven. Wij stimuleren het eten van minimaal 1 boterham en nuttigen van het meegegeven drinken.
  • Een informatieplatform mijnkinderstralen.nl met nieuws, geplande activiteiten en protocollen, waaronder ons voedingsbeleid. De inloggegevens zijn:

Gebruikersnaam: tsowerkschuit

Wachtwoord: UXom3F2Q

We zien uit naar een fijne samenwerking en een zorgeloze tso voor uw kind!

Mocht u interesse hebben als overblijfmedewerker of iemand kennen, kijk dan op hier onder.

Met vriendelijke groet,

Femke Sierksma

Regiomanager

Word ook overblijfmedewerker!

Op OBS De Werkschuit zoeken we nog mensen die:

Het leuk vinden om met kinderen te werken;

In teamverband kunnen werken.

Dan zijn dit je werkzaamheden:

Kinderen begeleiden tijdens het eten;

Begeleiden bij spel- en knutselactiviteiten.

Je ontvangt van ons:

Een netto vergoeding van € 8,00/keer;

Tips van onze Regiomanager (pedagoog);

Gratis scholing (bijv. Kinder EHBO).

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten?

Bel 030 – 244 48 99 (Centraal Bureau in Utrecht) of de regiomanager Femke Sierksma 06 – 38 82 21 18 of de coördinator

Patricia Muis 06 – 39 11 85 45 06.

Je kunt ook e-mailen naar info@kinderstralen.nl.

Of ga naar www.wordoverblijfmedewerker.nl