Tuinseizoen van start!

Het tuinseizoen gaat na de voorjaarsvakantie starten.

Wie is er in de gelegenheid ons te helpen.

-Vindt u het leuk een tuingroepje (met andere ouders) op te starten om de binnentuin te onderhouden?

-Vindt u het leuk groepjes kinderen te begeleiden met zaaien, oogsten en onderhouden van de tuin?

-Bent u in de gelegenheid een dagdeel in de week te komen helpen? Zo ja welk dagdeel?

-Er is een hoveniersbedrijf ingeschakeld om een aantal aanpassingen te doen in de tuin o.a. het maken van hoge moestuinbakken waar de kinderen op de rand kunnen zitten. Bent u handig om te helpen zodat we kosten kunnen besparen?

Stuur een mail aan

a.schipper@obsdewerkschuit.nl

Wij organiseren 4 zaterdagen om in de tuin te werken.

De eerste zaterdag staat gepland op 10 maart i.v.m. de actie NL Doet ( nationale vrijwilligers dag) van o.a. het Oranje Fonds.

U bent welkom van 9.00-12.00 uur op

Zaterdag 10 maart tuin klaar maken voor de lente

Zaterdag 9 juni

Zaterdag 25 augustus

Zaterdag 3 november tuin klaar maken voor de winter

Noteer ze alvast in uw agenda! Vele handen maken licht werk.

Wij, Manon gr 8, Jonna en Desiree gr 6 en Anita S. gr 3, hebben er als schooltuingroep zin in!

Met vriendelijke groet,

Anita Schipper