Nieuwsbrief ouderraad

Beste ouders,

De laatste nieuwsbrief van het jaar. Deze avond hebben we een geweldig kerstdiner gehad voor de kinderen. Wat was het gezellig en wat hebben de kinderen genoten van al het lekkere eten. Aan de ouders een groot ‘dank je wel’ voor alle heerlijke hapjes.  Buiten konden de ouders bij de koek en zopie kraam terecht voor warme chocolademelk en glühwein, aangekleed met balen hooi, een vuurkorf en sfeervolle kerstmuziek. De OR vond het erg fijn om te zien dat ouders de weg hiernaartoe wisten te vinden!

We willen alle ouders bedanken voor de hulp afgelopen jaar. Als OR hebben we als doel gesteld dat we onze zichtbaarheid wilde vergroten en we kijken hier met een zeer tevreden gevoel op terug. We zijn als OR even zoekende geweest, maar we zijn volledig op stoom en hebben erg veel zin in het nieuwe jaar. Samen met de nieuwe OR leden voelen we ons als OR een sterk team en hebben we er plezier in!

De nieuwe OR leden, Bregitta en Miranda, stellen zich nog aan u voor. Laura (moeder van Billie van groep 4), zal zich in de volgende nieuwsbrief voorstellen.

Hierbij een voorstelverhaaltje van mij. Ik ben Bregitta Ruitenbeek, nieuwe ouder op OBS de Werkschuit. Lieke zit sinds afgelopen oktober in klas 1B. Ik werk 36 uur in de sector van de kinderopvang als senior pedagogisch medewerker. Ik vind het belangrijk om een steentje bij te kunnen dragen om de kinderen mooie herinneringen te laten maken in hun schooltijd, waar ze later met plezier aan terug kunnen denken. Gezellige en leuke activiteiten helpen hierbij. Dit is ook een van de redenen waarom ik me heb aangesloten bij de ouderraad. Mocht u ideeën of opmerkingen hebben kunt u deze altijd delen met de ouderraad, leuk zelfs!

Ik ben Miranda Karsenbarg, 37 jaar. Ik woon samen met Michel en onze kids Ise van 4 (groep 1b) en Senn van 2 met veel plezier in Wijk bij Duurstede. Ik ben werkzaam in Zeist voor 3,5 dag bij PGGM. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin, sport ik en ga ik graag uit eten met vriendinnen. Ik heb me aangemeld bij de OR omdat ik graag wil helpen met het organiseren van leuke activiteiten voor de kinderen. De Werkschuit is voor mij een bekende plek aangezien ik er zelf vanaf mijn vierde jaar op heb gezeten. Erg leuk om hier weer te zijn en iets te kunnen betekenen!
Wij wensen alle leerkrachten, ouders en kinderen een hele fijne kerst en een heel gelukkig nieuwjaar!!