Nieuwsbrief Ouderraad november 2017

Beste ouders,

Dag van de Leerkracht

I.v.m. de staking was de dag van de leerkracht een dagje naar voren gehaald.

Wat was het leuk om de reactie te zien van de leerkrachten toen ze de lunch kregen aangeboden en alle slingers zagen hangen met de smileys eraan die de kinderen hadden versierd. Elke leerkracht heeft ze daarna in de eigen klas gehangen zodat het een leuke herinnering blijft aan de dag van de leerkracht van 2017. Dank voor jullie creatieve bijdrage!

Feestdagen

Als ouderraad gaan we weer volop aan de slag met de voorbereidingen voor allereerst Sinterklaas. Daarna volgen de voorbereidingen voor de Kerst. Een leuke en drukke tijd. Mochten er nog ouders zijn die leuke versieringen hebben voor de school (zowel Sint als Kerst), dan houden we ons van harte aanbevolen.

Ouderhulp

We zijn erg blij met de ouders die zich al hebben aangemeld via de link voor de ouderhulp. Mocht u nog geen tijd hebben gehad om het in te vullen, dit kan nog steeds. Er is afgelopen maandag opnieuw een mail gestuurd door Peter Donatz met daarin de link. Fijn als u zich opgeeft!

Algemene ouderavond

Op dinsdag 6 november is er een algemene ouderavond. Het onderwerp waarover wordt gesproken is de vreedzame school. Fijn als u in grote getale aanwezig bent. De ouderraad zal ook aanwezig zijn. Mocht u vragen hebben of interesse om de ouderraad te komen versterken, spreek ons gerust aan.

OR vergaderingen

Voor dit jaar staan er nog 3 vergaderingen gepland;

31-10-2017

23-11-2017

7-12-2017

Het is altijd mogelijk om de vergadering een keer bij te wonen! Geef het gerust aan bij één van de leden of mail naar info@obsdewerkschuit.nl.