Nieuwsbrief Ouderraad december 2017

Beste ouders,

Wat was het ontzettend fijn om te zien hoeveel ouders er waren bij de Algemene ouderavond. Wat een opkomst en enthousiasme! Vanuit de OR zijn we blij en kijken we tevreden terug op hoe we onze zichtbaarheid weer een beetje hebben kunnen vergroten. Het heeft goed gewerkt want er zijn inmiddels 4 ouders die zich hebben aangemeld voor de OR.

Nieuwe leden OR
Danielle Woudenberg (Keano, groep 4) is inmiddels al volop gestart en heeft haar enthousiasme laten zien door de hele school, samen met Jeanet (moeder van Björn, groep 5) fantastisch te versieren voor Sinterklaas. Ontzettend leuk gedaan waarvoor dank!
Afgelopen donderdag zijn Bregitta Ruitenbeek (Lieke, groep 1B) en Miranda Karsenbarg (Ise, groep 1B) aanwezig geweest bij de vergadering en hebben aangegeven zich graag aan te willen sluiten bij de OR. Nogmaals welkom Bregitta en Miranda, leuk dat jullie erbij zijn!

Sinterklaas
De voorbereidingen voor Sinterklaas zijn in volle gang en wat wordt het weer leuk als Sint straks op school komt! Graag willen we via deze weg alvast laten weten dat we, nadat Sint is vertrokken op 5 december, meteen de school willen opruimen zodat we de vrijdag erna de school kunnen gaan versieren voor de kerst. Mocht u in de gelegenheid zijn dan zien we u graag vanaf 12u/12.30 op school. Hoe meer hulp, des te sneller we klaar zijn.

Kerstborrel
Kerst is nog wat verder weg, maar schiet ook al op. Het kerstdiner voor de kinderen vindt plaats op donderdag 21-12. Graag nodigen we alle ouders daarna uit om nog even te blijven voor een glaasje glühwein of warme chocolademelk. Hoe meer zielen hoe meer vreugde, dus komt allen!

Opbrengst Bags2School (kledingactie)
In samenwerking met Bag2School hebben we 262 kilo verzameld ter waarde van €78,60. Een mooi bedrag wat ten goede komt aan de school. Dank voor het inzamelen!

Daniëlle van Woudenberg stelt zich voor..

Mijn naam is Danielle van Woudenberg. Ik ben de moeder van Keano in groep 4 en van Damian die in januari in groep ½ B komt. Ik werk bij groentezaak Verhoekx in wijk bij Duurstede, verder ben ik bezig met mijn hobby. Ik maak kinderkleding, haaraccesoires en kraamcadeaus en dergelijke ik hoop hier ooit mee voor mezelf te kunnen beginnen.  Ik ben graag creatief bezig. Ik ben bij de OR gegaan om meer betrokken te zijn bij de school van me kinderen. Ook wil ik het voor de kinderen, ouders en leerkrachten gezelliger maken en ervoor zorgen dat we als school leuke dingen kunnen organiseren voor de kinderen. Ik heb er zin in en zit vol met leuke ideeën.