Volgend schooljaar

We zijn blij dat er komend schooljaar weinig personele wisselingen zijn en al onze groepen hebben een of twee vaste leerkrachten.

Directie
Op dinsdag en woensdag is Barrie op school. Bert werkt van maandag tm donderdag. Voor zaken die de directie aan gaan kunt u dan bij hen terecht.

Op de app staat de klassenbezetting te lezen. Daar ziet u precies welke leerkracht op welke dag voor de groep staat.

Interne begeleiding
Cora Vernooij is onze intern begeleider. Zij heeft voor deze taak tijd op de dinsdag en donderdag.

Vervanging juf Tessa
Na de zomervakantie heeft juf Tessa zwangerschapsverlof. Zij zal haar taken na de kerstvakantie weer oppakken. Dit heeft de volgende consequenties: juf Manon is bereid gevonden om de vervanging van juf Tessa te doen. Zij staat dan op woensdag en donderdag voor groep 6.
Voor groep 8 betekent dit dat tot de kerst juf Manon op dinsdag en vrijdag voor de groep staat en meester Bert op maandag, woensdag en donderdag. Na de kerstvakantie wijzigt dit. Dan zal meester Bert op maandag en dinsdag en juf Manon op woensdag, donderdag en vrijdag in groep 8 werken.

Juf Pascalle
Juf Pascalle heeft het afgelopen jaar op woensdag gewerkt in groep 1/2A. Na de vakantie werkt juf Pascalle niet meer bij ons op school. Wij vinden het jammer dat zij weg gaat en wensen haar alle goeds.