Informatie project ABC-leren

18-11-2019

Beste ouders,

Wij zijn tien studenten van de Hogeschool Utrecht. Wij volgen onderwijs over kinderen en bewegen.

Via Barrie Hoogsteyns, directeur van de Werkschuit, is er een vraag gekomen over het bewegend leren. Er wordt op de Werkschuit al veel gedaan met bewegen tijdens een schooldag, maar wat is er eigenlijk allemaal bekend hierover en wat kunnen leraren misschien nog meer of anders doen?

Voor het project gaan wij in de klas kijken wat de leraren doen aan bewegen. Dit doen wij door te observeren/kijken en te noteren. Wij zullen 2 schooldagen met 1 of 2 studenten in de klas van uw kind aanwezig zijn. Dit zal in de aankomende 3 weken zijn. De kinderen zullen hier geen hinder van ondervinden. Het kijken zal gaan om wat de leerkracht doet.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Vriendelijke groeten,
Studenten van de Hogeschool Utrecht