Bericht over Coronavirus

In Nederland gelden vanaf donderdag 12 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus.

Scholen in het primair -, voortgezet - en middelbaar beroepsonderwijs en kinderopvang blijven gewoon open: er zijn daar weinig besmettingen en die omgeving is minder internationaal. Kinderen en jongeren vormen bovendien niet de groep met de hoogste risico’s. Bovendien zouden de maatschappelijke gevolgen van het sluiten van deze scholen groot zijn en draagt sluiten weinig bij aan het beperken van de verspreiding.

Kinderen die verkouden zijn, keelpijn en/of koorts hebben, moeten thuis blijven.

Wij volgen de aanwijzingen van de GGD en het RIVM. U kunt via onderstaande link zelf de laatste berichtgeving van de rijksoverheid en de GGD volgen.

Vanzelfsprekend houden wij u op de hoogte als onze school nadere acties zal ondernemen.