Nieuws uit de ouderraad februari 2018

Beste ouders,

We zitten alweer bijna in februari, wat gaat de tijd weer snel!

Binnen de Ouderraad is het nu even wat rustiger, maar zitten we zeker niet stil.

Ons creatieve brein binnen de OR, Daniëlle, heeft zich tijdens de kerstvakantie uitgeleefd op het podium en er weer een prachtig pronkstuk van gemaakt. Wat een leuke binnenkomst was dat voor zowel ouders als kinderen!

Om het jaar goed te beginnen hebben de kinderen op de eerste schooldag in het nieuwe jaar met elkaar in de klas kunnen proosten. Een goede start ook om de Werkschuit nog beter op de kaart te zetten door het gelijk in de krant te zetten. Dank aan Marco hiervoor.

Er staat weer genoeg te gebeuren de komende tijd. Carnaval komt er weer aan, waar al een hoop knutsels voor gemaakt worden door de kinderen en op 9 februari de podiumkunsten van de kinderen. Leuk als er zoveel mogelijk ouders aanwezig kunnen zijn om ze toe te juichen!

Vanuit de OR hebben we aan u de vraag om eens met ons mee te denken over de volgende vraag;

Zijn er zaken die u graag anders zou willen zien vanuit de OR?

Schiet ons even aan als u op school bent of mail naar:

info@obsdewerkschuit.nl

Laura Sliggers heeft zich, zoals inmiddels bekend, ook aangesloten bij de OR en stelt zich graag even aan u voor:

Hallo, ik ben Laura, moeder van Billie in groep 4 (vanaf volgend schooljaar start onze jongste Abel in groep 1). Na een jaar Klassenouder van groep 3 vind ik het leuk om bij de Werkschuit betrokken te blijven. De OR is een leuke uitdaging en een fijne club om mee samen te werken en zaken te regelen voor de kinderen van alle groepen en de school.
Korte samenvatting; Ik werk als Ergotherapeut in het Militair Revalidatie Centrum in Doorn, woon ruim 10 jaar met veel plezier in Wijk bij Duurstede, waar we sinds 7 jaar een gezin samen vormen met inmiddels 2 heerlijke jongens.