Nieuws uit de Ouderraad

februari 2017

Beste ouders,

 

De drukte van de feestdagen is voorbij. We willen nogmaals iedereen bedanken die heeft meegeholpen om de school er tijdens de feestdagen sfeervol uit te laten zien.

Hulpouders

De oproep voor ouders die zitting willen nemen in de ouderraad bestaat nog steeds! We hebben helaas geen nieuwe aanmeldingen gekregen na onze laatste oproep. Mocht je wel interesse hebben maar niet zo goed weten wat het inhoudt, dan ben je van harte welkom om een keer een vergadering bij te wonen. De eerstvolgende vergadering vindt plaats op donderdag 22 maart om 19.30 op de Werkschuit. Aanmelden kan bij één van de ouders of via info@obsdewerkschuit.nl

Mocht je geen behoefte hebben om zitting te nemen in de OR maar het wel leuk vinden om te helpen met het organiseren van de activiteiten dan zijn we daar ook heel erg blij mee! Het deco-team waar Mirjam en Monique verantwoordelijk voor zijn, worden heel blij als ouders zich aanbieden om te helpen met bijvoorbeeld het bedenken en regelen van iets leuks voor de dag van leerkracht, voor de versiering rondom de feestdagen etcetc. Alle creativiteit is van harte welkom!

Zo liggen carnaval en koningsdag (al lijkt het wat ver weg) alweer in het verschiet en willen we via deze weg al vragen of er ouders zijn die het leuk vinden om te helpen rondom deze activiteiten.

Ook daarvoor kun je je aanmelden via info@obsdewerkschuit.nl

 

Zichtbaarheid

Om onze zichtbaarheid te vergroten is het belangrijk om te weten wie er in de OR zitten zodat jullie er een gezicht bij hebben. Binnenkort kunnen jullie ons met foto op de website vinden en stelt een ieder van de OR zich voor.