Marina Boekhout stelt zich voor

Beste Ouder, verzorger of opvoeder,

 

Op de volgende ochtenden tussen 8.20 uur en 9.00 uur (als het nodig is langer!) sluit ik bij de koffieochtenden aan:

 

Vrijdag 3 februari, woensdag 5 april en vrijdag 2 juni

 

 

Ik ben dan bij u op school voor allerlei vragen rondom opvoeden en opgroeien.

Vragen als: mijn kind kan niet goed inslapen, wil geen groente eten, heeft weinig zelfvertrouwen, vraagt veel aandacht, is nog niet zindelijk of: hoe zit het met vaccinaties, afspraken bij de GGD, groeit mijn kind wel goed, ik heb het idee dat mijn kind niet goed hoort…..

Of welke andere vraag dan ook!

Een afspraak maken hiervoor is niet nodig.

Komen deze data u niet uit, en heeft u toch een vraag:

U kunt mij ook bereiken via mail mboekhout@ggdru.nl of telefoon 06-47836372.

Ik ben altijd bereid met u mee te kijken of mee te denken.

Marina Boekhout