Lekker banjeren door de bladeren.

Meester Ruud nodigde ons uit voor een herfstwandeling in het Kasteelpark. In het park zochten alle kinderen een boom waar ze met de rug tegen aan mochten gaan staan. Iedereen was heel stil; hoorden we de vogels? Daarna hebben we het verschil tussen gladde en ruwe boomstammen gevoeld. We hebben geleerd dat de eekhoorns beukennootjes heel erg lekker vinden; ze zoeken een grote berg en verstoppen deze daarna. De kinderen werden allemaal een eekhoorn; ze zochten en verstopten de beukennootjes. Nu afwachten of de eekhoorns deze in de winter kunnen vinden.
We mochten daarna onze neus achterna lopen: er is een paddenstoel die heel erg vies ruikt en daar gingen we naar op zoek. We hebben veel paddenstoelen gezien, maar niet de vies ruikende paddenstoel gevonden.
Tot slot hebben we een prachtig schilderij met groene, gele en bruine bladeren gemaakt.
Wat hebben we veel geleerd en een heerlijke middag in het Kasteelpark gehad.
Bekijk de FOTO’S