Interessante Algemene Ouderavond

20.00-22.00

‘Effectief communiceren met kinderen’

How2talk2kids

How2talk2kids geeft communicatietrainingen en workshops voor ouders, opvoeders en professionals. Dit doen zij met enthousiaste trainers die je inspireren, motiveren, laten lachen en inzicht in jezelf geven.

How2talk2kids is gebaseerd op een andere manier van praten met, en luisteren naar kinderen. De methode reikt praktische handvatten aan voor betere communicatie, waardoor de relatie verdiept en zowel ouders als kinderen meer zelfvertrouwen krijgen. Tijdens de themabijeenkomst wordt de eerste bouwsteen van de methode behandeld: omgaan met gevoelens. Dit is het fundament van de methode en een echte eyeopener. Er wordt gewerkt met inlevingsoefeningen, reflectieoefeningen en praktijkopdrachten. Zo word je bewust van jouw manier van communiceren en de effecten daarvan.

De methode in 4 minuten: https://www.youtube.com/watch?v=Ybe9V2n4Uog&t=1s