Groep 3-dag, dat was leuk

Dinsdag 22 augustus was de groep 3 dag. Een hele gezellige dag waarop we door middel van spelletjes konden kennismaken met elkaar en met de juffen.
Op school hebben we eerst lekker wat gedronken met elkaar. Daarna gingen we met ons groepje naar de moeders die met ons meegingen.
Via een speurtocht kwamen we in het park waar we allemaal spelletjes hebben gedaan. Verstoppertje, Twister, rupsbal, eitjes race, skippy-ballen en op het laatst nog even voetballen en een spel met de grote parachute.
Wat een geluk dat het lekker weer was!
Na de spelletjes volgden we de pijlen verder naar de kinderboerderij. Heerlijk spelen en ondertussen werden de pannenkoeken klaargemaakt. Lekker smikkelen en smullen.
Na het eten nog met de dieren knuffelen en spelen en toen was het alweer tijd om terug te gaan naar school.
Wat een goed begin van dit nieuwe, spannende schooljaar in groep 3!
Bekijk de FOTO’S