• Dit evenement is voorbij.

Schoolfotograaf

13 mei 2019 @ 08:00 - 15 mei 2019 @ 17:00

Beste ouders/verzorgers,

Dit jaar zal schoolfotograaf Ineke Krijt van Pure Personal in de week van 13 mei portret- en klassenfoto’s komen maken. In tegenstelling tot andere jaren zullen de foto’s niet onder schooltijd maar na schooltijd gemaakt worden.

Er is een digitale inschrijving voor het plannen van het maken van de foto’s. Plan hierbij ook de broertje/zusje foto in. Let wel deze foto is alleen bedoeld voor de broertjes en zusjes die bij ons op school zitten. De digitale inschrijving zal vanaf maandag 6 mei beschikbaar zijn. Je kunt deze vinden onder de volgende link: www.purepersonal.nl/contact Op deze pagina vind je (vanaf 6 mei) een button ‘afspraak maken’ schoolfotografie OBS De Werkschuit.

Inschrijven is mogelijk op de volgende data en tijdstippen: maandag 13 mei van 14.30-18.00 uur, dinsdag 14 mei van 14.30-18.00 uur (klassenfoto’s worden deze dag, onder schooltijd, gemaakt), woensdag 15 mei van 12.30-18.00 uur

De kleuters mogen allemaal hun lievelingsknuffel of speelgoed item meenemen en daarmee op de foto. Dit hebben we gedaan zodat de kinderen zich wellicht prettiger voelen, want de ervaring leert dat niet ieder kind zich even ontspannen voelt voor de camera. Verder is het goed om te weten dat de achtergrond van elke foto licht zal zijn en u hierdoor misschien wilt kiezen voor bepaalde kleding.
Nadat alle foto’s zijn gemaakt, krijgt u via de fotograaf een code waarmee u kunt inloggen en de foto’s zelf kunt bestellen en betalen.

Begin:
13 mei 2019 @ 08:00