Boekenmarkt

Graag willen wij u en uw kind(eren) uitnodigen om, in het kader van de Kinderboekenweek 2017, op woensdag 4 oktober van 12:15 tot 13:15 uur de speciale Kinderboekenmarkt te bezoeken. De kinderen van groep 5 t/m 8 kunnen vanaf 12:15 uur de boekenmarkt bezoeken, mits zij geld bij zich hebben of een ouder hen komt ophalen. Vanaf 12:30 uur zijn alle kinderen en hun ouders welkom!

Het is inmiddels de dertiende keer dat deze feestelijke boekenmarkt georganiseerd wordt…

Het bevorderen van (voor)lezen en leesplezier zien we als één van onze gemeenschappelijke taken. Leesbevordering is van belang voor de leesontwikkeling van kinderen. Het is bij uitstek een middel om het taalvermogen te stimuleren en levert tevens een bijdrage aan de emotionele ontwikkeling van kinderen.

Voor een goede en efficiënte leesbevordering is het belangrijk dat kinderen regelmatig en structureel met (voor)lezen en boeken in aanraking komen. En bovendien, (voor)lezen is gewoon leuk!

In de hal zullen op 4 oktober de nieuwste kinderboeken door Boekhandelaar Pettinga te koop worden aangeboden tegen de gangbare boekenprijs. En net als in de gewone boekhandel krijgt iedereen bij aankoop van een kinderboek vanaf €  10,- ook het Kinderboekenweekgeschenk cadeau.

Wij hopen u op woensdag 4 oktober te mogen ontvangen!