Avondvierdaagse 2019

Dit schooljaar zal van 4 tot en 7 juni de jaarlijkse 3kernenavond4daagse plaatsvinden. Onze school zal ook dit jaar de inschrijving verzorgen. Het inschrijven kan middels een brief die elke leerkracht in de klas heeft. Dit kan tot uiterlijk 24 mei. Na 24 mei kunt u uw kind zelf inschrijven in Cothen bij het startpunt van de Avondvierdaagse.

We lopen in twee groepen: 5 km en 10 km.

Tijdens de wandeling lopen de ouders als begeleider met hun kind mee. Het vervoer naar de verschillende locaties wordt door de ouders zelf geregeld.

De vertrekpunten op de vier avonden verschillen.

Startlocaties

4 juni dinsdag                Voetbalveld SVF Cothen
5 juni woensdag            Dorpshuis Langbroek
6 juni donderdag           Voetbalveld CDW Wijk bij Duurstede
7 juni vrijdag                  Voetbalveld SVF Cothen

Starttijden

Dinsdag, woensdag en donderdag
5KM      Vanaf 18:30 uur
10KM  Vanaf 18:00 uur
5KM    Vanaf 18:40 uur
10KM  Vanaf 18:00 uur

Inschrijfgeld:
Vier avonden met medaille en Catering € 5,00
Vier avonden met vaantje en Catering € 3,50
Vier avonden zonder herinnering (met catering) € 3,00
Begeleiding € 2,00

Alle dagen zullen enkele OR-leden aanwezig zijn om mee te lopen of te assisteren bij de catering.

De ouderraad verzorgt de catering, maar wij kunnen dit niet alleen! Daarom zoeken wij ouders die op één van de avonden langs de route de kinderen van een versnapering willen voorzien. Bent u in de gelegenheid om op één van de avonden te helpen dan wil de ouderraad dit graag van u horen.

Voor verdere informatie kunt u terecht bij:
Wesley Koot (OR)
Email: koot32c@gmail.com