informatie Avondvierdaagse

6 t/m 9 juni de 3kernenavond4daagse .

Afstanden en vertrektijden

Zie ook: www.3kernenavond4daagse.nl

We lopen in twee groepen: 5 km en 10 km. De vertrektijden zijn 18.00 uur voor de 10 kilometerloop en 18.30 uur voor de 5 kilometerloop (vrijdag 18.45). De vertrekpunten op de vier avonden verschillen. Op dinsdag en vrijdag wordt in Cothen vertrokken. Voor woensdag wordt in Langbroek gestart en op donderdag vertrekken we vanuit Wijk bij Duurstede. De vertrek- en eindpunten zijn de sportvelden in iedere gemeente.

Begeleiding

Tijdens de wandeling lopen de ouders als begeleider met hun kind mee. U dient zelf vervanging te regelen voor de avond, waarop u als begeleider niet mee kunt lopen. Het vervoer naar de verschillende locaties wordt door de ouders zelf geregeld.

We zoeken ouders, die op één van de avonden langs de route de kinderen van een versnapering willen voorzien. Bent u in de gelegenheid om op één van de avonden te helpen dan wil de ouderraad dit graag van u horen.

Om voor de medaille in aanmerking te komen, dient uw kind minstens drie avonden mee te lopen. Het leukst is het om alle avonden aan deze avondvierdaagse deel te nemen.

 

Voor verdere informatie kunt u terecht bij Wesley Koot (OR) Email: koot32c@kpnmail.nl  ______________________________________________