Schoolreisje

Vandaag een spannende dag. We gaan op schoolreisje naar Schateiland in Zeumeren. Toch een beetje zenuwachtig lopen de groepen 1 t/ 4 naar de bussen. We zijn er sneller dan verwacht. Bij binnenkomst worden we naar de verzamelplek gebracht, worden de tassen neergezet, drinken we snel wat en gaan we Schateiland ontdekken. Al snel zien we kinderen klimmen, klauteren en spetteren in het water. We mogen goud zoeken, eten frietjes, drinken extra limonade, spelen en plonsen nog in het water en de klimtorens. Na een ijsje snel droge kleren aan. Het is al weer tijd om naar de bus te gaan.
De terugreis zat deze keer mee, geen file. Ondanks een extra rondje door Wijk bij Duurstede waren net iets eerder terug dan gedacht. Gelukkig waren er al heel veel ouders om ons op te wachten.
Foto’s groep 1 tm 4