onze school - team

Op de Werkshuit werken we met een team van enthousiaste en ervaren leerkrachten. Zij staan open voor vernieuwingen en verbeteringen in het onderwijs. Dat kan alleen door een goede samenwerking. Het contact met ouders vinden wij daarbij erg belangrijk. Dus als u vragen heeft of opmerkingen dan horen wij dat graag. Dat kan door af te spreken met de leerkracht of een e-mail te sturen naar een van de onderstaande adressen.

Harmke Kuppens - directeur

Leren is leuk! Om dat te laten zien vind ik het belangrijk dat kinderen kunnen werken vanuit hun interesses en talenten; dat onderwijs betekenisvol en zinvol is. Ik wil een omgeving neerzetten waarin we samen leren; van elkaar en met elkaar om iedereen te geven wat hij nodig heeft om weer een volgende stap te zetten.

Stuur Harmke een email of bel (0343) 592016

Bert van Rijswijk - adjunct directeur

Als leerkracht van groep 8 vind ik het belangrijk om voor elk kind het juiste startpunt in het voorgezet onderwijs te vinden. Daarnaast probeer ik als adjunct en ict-er alles binnen de school op rolletjes te laten lopen.

Stuur Bert een e-mail of bel (0343) 592016

Cora Vernooij

Als interne begeleider op de Werkschuit  is het mijn taak om de ontwikkeling van de leerlingen te volgen. We proberen op onze school aan te sluiten bij de onderwijsbehoeften van alle leerlingen. Daarbij is soms extra ondersteuning voor een  leerling of de leerkracht nodig. Ik vind het belangrijk, dat op de Werkschuit passend onderwijs voor alle leerlingen gerealiseerd wordt!

Stuur Cora een e-mail of bel (0343) 592016

Manon Welleman

Stuur Manon een e-mail of bel (0343) 592016

Lia van Basten

Mijn naam is Lia van Basten, leerkracht van groep 7, een leuke maar pittige jaargroep. Sinds 2006 werkzaam op de Werkschuit, nog steeds met heel veel plezier! Ik houd ervan om de kinderen af en toe een beetje te plagen en gelukkig kunnen ze dat op die leeftijd goed hebben. Naast school is zingen een grote passie.

Stuur Lia een e-mail of bel (0343) 592016

Margreet Abrahamsen

De kinderen leren d.m.v. drama zich bewust te zijn van de wereld om zich heen en middelen te bedenken om hier mee om te gaan. Ook zet ik de dramalessen in om de leerstof op een andere manier aan te bieden en te verdiepen. Het is altijd een wens geweest om dit schoolbreed toe te passen en dit jaar mag ik de dramalessen in alle groepen geven.

Stuur Margreet een e-mail of bel (0343) 592016

Desiree van Hoof

Voor mij is sfeer in de klas belangrijk. Elkaar complimenten geven en positieve feedback helpen daarbij. Elke kind is bijzonder met een eigen talent. Ik geef graag bewegingsonderwijs, kinderen moeten plezier hebben in bewegen. Ik vind het leuk uitdagende lessen te maken zoals freerunnen, freebiken of een circuit met stoeien.

Stuur Desiree een e-mail of bel (0343) 592016

Jonna Doornenbal-Laskewitz

Ik sta open voor kinderen met verschillende achtergronden en probeer ernaar te streven dat ieder kind zich welkom en gewaardeerd voelt. Ik geniet ervan als kinderen enthousiast en betrokken worden van mijn lessen. Bovendien vind ik het belangrijk dat kinderen hun talenten kunnen ontwikkelen. Mijn passie voor dans draag ik met veel plezier uit op deze school.

Stuur Jonna een e-mail of bel (0343) 592016

Esther Koot

“ Gedrag van een kind is een boodschap, probeer die boodschap te begrijpen.” Als leerkracht vind ik het belangrijk dat kinderen zichzelf mogen zijn. De talenten van de kinderen ontdekken en daar op inzetten, maakt het onderwijs dynamisch. Pas als kinderen zich gewaardeerd en begrepen voelen, kunnen ze zich ontwikkelen.

Stuur Esther een e-mail of bel (0343) 592016

Maira Vroege

Tijdens mijn lessen probeer ik de kinderen intrinsiek te motiveren, zodat zij met plezier naar school gaan en tot leren komen. Samen met de kinderen op zoek gaan naar hun talenten en krachten en ze hierin steunen vind ik fantastisch. Door een veilige en inspirerende leeromgeving te creëren, wil ik kinderen van elkaar en met elkaar laten leren.

Stuur Maira een e-mail of bel (0343) 592016

Anita van Dijk

Als leerkracht van groep 4 ga ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk, want daar zijn weer die enthousiaste, leergierige en spontane kinderen. Ik vind het vooral belangrijk dat ieder kind zich fijn voelt en zich dan ook optimaal kan ontwikkelen. Verder ben ik namens het team lid van de ouderraad, BHV er, zet me in voor het carnavalsfeest en volg ik dit jaar de cursus cultuur coördinator.

Stuur Anita een e-mail of bel (0343) 592016

Anita Schipper

Als leerkracht van groep 3 is het voor mij het belangrijkste dat kinderen spelenderwijs leren. Het enthousiasme en de leergierigheid van deze leeftijdsgroep inspireren mij bijzonder!

Stuur Anita een e-mail of bel (0343) 592016

Marieke de kruijf

Het is geweldig te zien hoe een kleuter zich ontwikkelt in de (gemiddeld) twee jaar dat hij/zij bij de kleuters is. Dat begint bij veiligheid bieden, leren dat het kind mag zijn wie hij/zij is. Daarna ontwikkelt een kleuter zich op het gebied van zelfstandigheid, respectvol zijn, leergierig zijn, leren samen spelen en -werken. Het is fijn dat ik hier onderdeel van mag zijn.

Stuur Marieke een e-mail of bel (0343) 592016

Katinka van den Brink

Al jaren werk ik met de jongste kinderen op school. Deze leeftijd vind ik fantastisch, omdat ze dan de sprong maken tot schoolkind. Ik vind het geweldig om de kinderen daarbij te begeleiden.

Stuur Katinka een e-mail of bel (0343) 592016

Anneke Trouw

Stuur Anneke een e-mail of bel (0343) 592016

Jaqueline Rowaan

Ik werk als onderwijsassistent in de onderbouw. Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn en geaccepteerd worden.

Leerkrachten

Groep Naam en emailadres Aanwezig op