Nieuws uit de ouderraad

Nieuws vanuit de Ouderraad

Enthousiaste ouders gezocht!

Samen met leerkrachten en ouders zorgen we ervoor dat uw kind een leuke schooltijd heeft. Leren is en blijft de basistaak van school, maar ook de activiteiten eromheen maken dat de basisschool voor u en uw kind een onvergetelijke tijd wordt. Dat is veel werk en daarom hebben we ook uw hulp nodig!

Er is momenteel ruimte binnen de OR voor 2 enthousiaste ouders die graag een bijdrage willen leveren om alle activiteiten zo leuk mogelijk aan te kleden voor de kinderen.

Wilt u het decoteam van onze 2 toppers (Mirjam en Monique) komen versterken? Meld u dan aan!

Aanmelden kan bij één van de ouders van de OR of via info@obsdewerkschuit.nl

• Wat fijn om te zien dat de lijsten al zo goed zijn ingevuld voor de lekker hapjes voor het kerstdiner. De kinderen kunnen zich tonnetje rond eten. We hopen dat de kerstman ook nog even langskomt!
  • Na het kerstdiner is er voor ouders gelegenheid om onder het genot van glühwein en een hapje gezellig te genieten van de kerstsfeer op school.
  • Op vrijdagmiddag willen we graag de school weer netjes achterlaten voor na de vakantie. We zullen dan alle kerstspullen weer gaan opruimen. Als we allemaal een half uurtje even de handen uit de mouwen steken, dan ziet de school er in een mum van tijd weer spik en span uit. We starten vanaf 12.30 en zien jullie dan!
  • Mocht er iemand nog een nepkerstboom over hebben na de kerst dan zijn wij daar heel erg blij mee. Doneer een boom aan de Werkschuit! (Ook andere leuke kerstspullen zijn welkom)