Larissa wint playbackshow Slingerschuit

Wat een spektakel! Prachtige outfits, mooie dansjes, enthousiast publiek en zo spannend wie er zou winnen… Waren het de jongens van groep 3 met hun nummer Dans met Tante Rita, Chrysoula uit groep 7 die een grote fanclub bij zich had of toch een van de andere acts?

In de week voor carnaval zijn er in de groep voorrondes geweest. De ‘winnaar van de groep’ mocht vrijdag 24 februari op het podium voor de hele school samen met de andere groepswinnaars strijden voor de schooltitel.

Voor de jury was het heel moeilijk keuze. In de jury zaten de winnaars van vorig jaar (Danique en Charlotte), prins en prinses Carnaval (Jesper en Jada) en juf Harmke. Uiteindelijk was er een eervolle vermelding voor Marijn, Adam, Joeri en Roan uit groep 3 voor het meest carnavaleske nummer. De tweede prijs ging naar Maite, Esmee, Robin en Maryse uit groep 8. Winnaar dit jaar was Larissa uit groep 6 met Ego van Willy William.