Kledinginzamelingsactie

Kledinginzamelingsactie tot 14 november
Twee maal per jaar organiseert de ouderraad van De Werkschuit een kledinginzamelingsactie via Bag2School.
De ouderraad van De Werkschuit krijgt voor alle ingezamelde kleding 30 cent per kilogram!!
Mede hierdoor kunnen activiteiten voor de kinderen, zoals het sinterklaasfeest en de paaslunch worden bekostigd.
Alle leerlingen van De Werkschuit krijgen deze week een gratis inzamelingszak mee naar huis.
U heeft tot 14 november de tijd om deze inzamelingszakken weer gevuld in te leveren op school op het podium in de grote hal.
Naast deze inzamelingszakken mag u ook andere zakken gevuld aanleveren. Hoe meer we inzamelen hoe meer er wordt betaald!
Alle hulp is welkom, dus ook van uw buren, familie en vrienden. Graag alleen goede kwaliteit schone kleding, lakens, gordijnen, pluche beesten, riemen, handtassen en schoenen. (de schoenen aan elkaar gebonden alstublieft).
Bag2School is een goed initiatief. Zij promoten het hergebruik van kleding en schoenen om mensen te helpen die deze tweedehands kleding hard nodig hebben. Daarnaast wordt een bijdrage geleverd aan een duurzame toekomst.

Wat mag er WEL in de zakken:
-Schone kleding (zowel baby-, kinder-, als volwassenkleding)
-Schoenen (per paar, aan elkaar geknoopt of met tape)
-Lakens, dekens, gordijnen, handdoeken, knuffelbeesten, handtassen en riemen.

Wat mag er NIET in de zakken:
-Vieze, natte, gescheurde of beschadigde kleding.
-Enkele schoenen, afgeknipt materiaal of lappen.
-Matten, tapijten, kussens, dekbedden of matrassen.
-Snuisterijen, bedrijfskleding of speelgoed.