Kerstmusical van groep 3 en 6

Musical in het Ewoud en Elisabeth Gasthuis door kinderen van de Werkschuit. Woensdag trakteerden kinderen van groep 3 en 6 van basisschool de Werkschuit de bewoners van het verzorgingstehuis op de kerstmusical “De geheimzinnige kerstkaart”.

Eerst studeerden de kinderen van groep 6 de teksten en liedjes in. Na het sinterklaasfeest leerden zij de kinderen van groep 3 de tekst en liedjes aan. Het was een leerzame en gezellige samenwerking waarin iedereen een rol had die bij het kind paste.

Bijna traditiegetrouw werd de eerste opvoering in het Ewoud en Elisabeth gasthuis gedaan. Na afloop van de voorstelling deelden de kinderen kerstkaarten uit.De volgende dag konden alle leerlingen van school en de ouders van de spelers ook van deze musical genieten. Het was een leerzame, gezellige en voor veel kijkers een emotionele ervaring.
Bekijk de FOTO’S