Gezonde School

gezond

Zoals u weet zijn we al een paar jaar een gezonde school. Dit houdt in dat we veel aandacht besteden aan sport en beweging, het welzijn van uw kind én aan gezonde voeding. Bij de kooklessen proberen we zo gezond mogelijk te koken. Ook traktaties vanuit school zijn zoveel mogelijk gezond. Daarnaast willen we ook aandacht besteden aan het drinken, dus geen koolzuurhoudende dranken meegeven.

We zouden het fijn vinden als u de traktaties aanpast aan het beleid van school.

Op de volgende sites vindt u allerlei leuke ideeën: gezondtrakteren.nl en lekkerfitopschool.nl

Op maandag en woensdag nemen de kinderen fruit mee naar school. Als uw kind dit niet lust, kunt u een extra boterham meegeven.

Wilt u er rekening mee houden dat er niet gerookt mag worden op de schoolpleinen of bij andere schoolactiviteiten waar de kinderen bij aanwezig zijn.