Even voorstellen….

Om de zichtbaarheid van de OR te vergroten is het fijn om te weten wie er in de OR zitten. De eerste paar leden stellen zich aan u voor. Tevens zullen de foto’s ook op het bord bij de ingangen van de school komen te hangen.

Ik ben Dagmar Smit, moeder van Dain Rommens (groep 6) en woon samen met Richard Post. Als neuropsycholoog ben ik werkzaam in de ouderenzorg, waar ik voornamelijk verzorgende teams in verpleeghuizen ondersteun bij de zorg voor mensen met onder andere gedragsproblemen veroorzaakt door een vorm van dementie.
Sinds januari 2012 ben ik lid van de ouderraad van De Werkschuit, iets wat ik nog steeds met veel plezier doe. Het is voor mij belangrijk om ook op een andere manier dan alleen via de scheepstelegraaf, klasbord, mail of een ouderavond betrokken te zijn bij de school. Dat probeer ik te doen door mee te denken over verschillende activiteiten die door de ouderraad in samenspraak met het team worden georganiseerd. Het leukste vind ik om ook echt praktisch mee te helpen bij een activiteit; geweldig om te zien hoe de kinderen met elkaar genieten en plezier maken!

Ik ben Laurens Schriel, de vader van Tobias uit groep 6
en Ella uit groep 5. Binnen de ouderraad houd ik mij bezig
met de financiën. Daarnaast help ik mee bij diverse
activiteiten die de ouderraad organiseert. Het is leuk om
op deze manier betrokken te zijn bij school. Je zorgt voor
extra leuke momenten voor de kinderen op school, denk
aan het sinterklaas-, kerst-, paasfeest en schoolreis.

Met veel plezier mag ik mezelf aan jullie voorstellen als lid van
de OR. Mijn naam is Wesley Koot, getrouwd met Esther
(leerkracht hier op de Werkschuit) en Elize zit in groep 5 en
Casper in groep 3.Ik ben werkzaam bij KLM als trainer en
ontwikkelaar en zorg ervoor dat alle cabine en cockpit beman-
ning getraind blijven op het gebied van veiligheid.
Ongeveer 3 jaar geleden ben ik met veel enthousiasme
begonnen als lid van de OR. Samen met een gezellig en
creatief team regelen wij diverse activiteiten en feesten voor de
kinderen en ouders. Voorbeelden zijn Sinterklaas, Kerst- en
Paasfeest, schoolreisjes, traktaties, avond4daagse etc. Ook dit
jaar gaan wij ons best doen om leuke activiteiten en feestjes te organiseren. Hierbij kunnen we altijd uw creativiteit en hulp gebruiken. We komen elkaar wel tegen op school!