Even voorstellen Harmke Kuppens

Weet je nog hoe het voelde, de eerste keer op school? Zoveel nieuwe gezichten, namen die je probeert te onthouden, niet weten of je links of rechts af moet, een groot aquarium dat je aandacht trekt… Deze keer was ik geen nieuwe leerling, ook geen ouder, maar directeur.

HarmkeKuppens-kleinIk zal me voorstellen: Harmke Kuppens. Vanaf maandag 12 september volg ik Anja de Leeuw op als directeur van jullie school.

Mensen de volgende stap laten zetten is de rode draad in mijn loopbaan. Afgelopen jaar heb ik gewerkt voor een nieuw op te zetten school in Utrecht en heb ik ziektevervanging gedaan van een directeur op een school in Soest. Daarvoor heb ik 15 jaar in het bedrijfsleven gewerkt als trainer, adviseur en ontwikkelaar van leertrajecten. Ik heb medewerkers begeleid die op een nieuwe manier moesten gaan werken of leren. Dat deed ik met veel plezier. Ik zag alleen nooit wat mensen daadwerkelijk deden met wat ze geleerd hadden. Daarom besloot ik om alsnog het onderwijs in te gaan… en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad.

Ik kijk er naar uit om bij jullie op school aan de slag te gaan. Van de tuin en de kippen werd ik blij, van de waterbak in de klas, de prettige sfeer en de ambities.

Over twee weken zal ik op maandag, donderdag en vrijdag vanuit Soest naar Wijk bij Duurstede rijden. Want in Soest woon ik, met Michiel en onze drie kinderen: Jeike (9), Lasse (6) en Melle (5). In mijn vrije tijd ga ik graag naar buiten (hardlopen, kamperen, …), lees ik of ben ik creatief bezig.

Spreek me gerust aan en vraag wat je nog meer weten wil. Ik leer jullie ook graag kennen! Tot snel.