Eindfeest …. wat een heerlijke dag!

De kinderen van de Werkschuit hebben na een druk schooljaar een mooi eindfeest gehad. Het eindfeest stond in het teken van Sport & Spel. Er werden gekke, oud-Hollandse, sportieve en samenwerkingsspellen gedaan waar de kinderen ontzettend van hebben genoten. Met z’n vieren op een skippyslang proberen vooruit te komen,  op een vliegend tapijt zo snel mogelijk naar de overkant vliegen of met een grote parachute de bal naar elkaar rollen. Hilarisch. Ook was er een Bootcamp voor alle kinderen. De kinderen kwamen hier bezweet en enthousiast van terug. Om het net wat extra spannend te maken was er voor de bovenbouw een groot springkussen genaamd de Twist-draai-ladder. De naam zegt het eigenlijk al: je moet proberen op een touwladder naar boven te klimmen. Dat was voor een heleboel kinderen makkelijker gezegd dan gedaan. Voor de jonge kinderen was er ook een mooi springkussen geregeld. De kinderen hebben ook genoten van de oud-Hollandse spellen zoals koekhappen, klossenrace en een zaklooprace met verkleedkleren aan. Mede dankzij de hulp van enthousiaste ouders is het een prachtig  eindfeest geworden!

Bekijk de FOTO’S