Jesper en Jada prins en prinses Carnaval

Hoe kun je mooier de vakantie in gaan dan met een dag carnaval op de Slingerschuit? Een dag tussen de ijsberen, vampiers, sneeuwwitje, piraten, zakjes patat, popsterren, draken en allerlei andere prachtige outfits.

Vrijdag 24 februari was het weer zover. Vanaf 8.15 uur was het hossen en polonaise in de hal. Daarna ‘carnavalles’ in de groep en na de pauze werden de prins en prinses carnaval bekend gemaakt. Op het podium, dat versierd was met de kleurrijke inzendingen van alle leerlingen die ook graag prins of prinses wilden worden, kwamen Jesper Kuipers uit groep 7 en Jada van Straaten uit groep 6 naar voren.

Jesper en Jada konden meteen plaatsnemen in de jury van de playbackshow en ’s middags natuurlijk op de prinsenwagen in de scholenoptocht!

Deelnemer aan de optocht was ook de prachtige draak van groep 6. Hier hebben de leerlingen een paar weken lang aan gewerkt. Hebben jullie hem gezien?

Meer foto’s van de optocht staan op onze site en op Ditiswijk.nl.