Beebot bij de kleuters

Een Beebot? Wat is dat juf? Samen hebben we gekeken naar wat een Beebot is (bee is Engels voor bij – bot komt van robot = samen Beebot). Er zaten knopjes op die je kon indrukken. En dan….grote hilariteit bij de kleuters! De Beebot ging rijden als je de pijltjes knoppen indrukte en daarna op de groene knop, zijn ogen konden knipperen en hij maakte ook nog geluid!

Al snel hadden de kinderen door welke knopjes je moest indrukken om de Beebot een bepaalde kant op te laten gaan. We hebben gekeken of we naar de paarden in de wei konden komen. Dat bleek best wel moeilijk. Daarna hebben de kleuters in groepjes een weg gemaakt waar de Beebot door kon rijden. Mooi om te zien hoe de kinderen samen hebben ervaren dat de Beebot soms te kort reed, soms omdraaide terwijl hij nog rechtdoor moest, en soms de blokken omver duwde om buiten de baan of zelfs van de ondergrond te rijden.

We gaan nog zeker weten nog heel veel speel- en ontdekplezier hebben van deze Beebot.

Bekijk de FOTO’S